Friday, October 15, 2010

Selamat hari lahir untuk saya

Iya, hari ini hari lahir saya yang ke 32 tahun. Cepat sungguh masa berlalu. Tanpa sedar sudah 32 tahun saya bernafas di bumi ini. Terima kasih atas ucapan, telefon dari anda semua. Secara jujurnya, saya benar-benar rasa dihargai. Walaupun saya sedar, segala maklumat boleh diperolehi dari FB saya. Kelakar... saya telah pun hide birthday saya dari tatapan umum... Dan syukur saya masih lagi menerima ucapan Selamat Hari Lahir. Mungkin apabila seseorang sudah mengucapkannya, maka yang lain hanya mengikutnya sahaja. Emm... tak kisah la itu semua. Janji ada yang mendoakan untuk saya. Terima kasih saya ucapkan untuk kalian.

Semalam, saya menerima satu kad ucapan sungguh romantis dari sang suami. Membuatkan saya tersenyum, tersengeh sorang-sorang. Ya, dia masih insan yang sama.. yang saya kenali dulu. Dia tidak pernah berubah malah sentiasa menjadi lebih baik. Dan sebab itu jua lah hati dan perasaan cinta saya terhadap beliau makin subur. Saya insan yang paling beruntung... dan pabila ditanyakan pada beliau... jawapannya, Dia adalah insan yang paling bertuah kerana dapat memiliki hati dan jasad saya. Dan sesungguhnya... KAMI benar-benar bertuah :)

Malam ini, dua bidadari kami...
Ahmad Dhani dan Aishah Dini akan sama-sama menyanyikan lagu untuk saya. Emm.. dah besar anak-anak saya rupanya. Keletah perangai mereka membuatkan saya dan sang suami berfikir banyak kali untuk menambah koleksi. Takut???
hehehhe... tak ada lah.....

Di kesempatan yang ada ini, saya menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf atas segala kekhilafan. Saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih, penghargaan untuk anda semua atas segala apa yang saya ada kini. Ucapan terima kasih yang tak terhingga untuk mama dan papa yang telah membesarkan saya hingga jadi SAYA sekarang ini.
Terima kasih kawan-kawan... atas segala pengalaman dan kenangan yang telah kita kongsi bersama.

Saya sayang kamu... Sungguh saya sayang kamu!

7 comments:

sz | m.s.s said...

selamat ulangtahun kak anis! semoga bertambah2 bahagia....

Arenis said...

Tq dik.... dah tua :) ngeee...

snowblack said...

wahh. yg ni ke madam dpt dr hubby madam ?? jeles nehh. huhu. btw, HBTY. oh yeah. ;)

PiEkA said...

selamat hari jadi madam..
kat kelas td xsempat wish..heee...
semoga pnjang umur n murah rezeki...

Arenis said...

Tq guys... ini bukan hadiah dari hb. hadiah dari hb special lagi..special yg amat.. ngeee...

Princess Nur said...

hepi belated besday nis..rupa2nya ur bday dekat ngan boboy (13/10) ngan adik (14/10)..wish u all the best in ur life!

Arenis said...

Thank you Nur... kiranya lepas ni confirm awak akan ingat besday saya. Doa yang sama utk awak, wish u all the best and God bless u always.